Ons Team

Dynamite Beurzen team creëert evenementen van de droom. Een veelzijdig team van professionals creëert voor u een onvergetelijke vibes. We denken na over alle details, niet alleen over het actieve deel van het feest, maar over alle vormgevingselementen, die samenkomen in een totaalconcept.

Professioneel

Onze ervaring stelt ons in staat om overmachtsituaties te vermijden die zich voordoen bij de organisatie van evenementen. We weten hoe we het budget van een evenement op de juiste manier moeten toewijzen. Wij delen graag event-trucs, die van groot nut zullen zijn bij het organiseren van evenementen van elke complexiteit.

Innovatief

Wij volgen alle innovaties in de evenementen industrie en gebruiken deze op evenementen om een echt wow-effect te creëren. Ons team maakt ook gebruik van verschillende moderne gadgets en technologie in de organisatie van evenementen.

Creatief

Hoe complexer de opdracht in termen van creativiteit, hoe interessanter het project zal worden gerealiseerd. Ons voordeel is de organisatie van unieke muziekfestivals, maar ook gok evenementen die lang herinnerd worden.

Op maat

Wij creëren geen evenementen in een sjabloon, dus elk evenement is uniek en onnavolgbaar.

Waarom ons team?

  • enorme ervaring in het organiseren van evenementen van verschillende complexiteit
  • enorme basis van professionals en aannemers
  • werken met verschillende budgetten en bestemmingen

Ons team

Peter, creatief directeur

Peter, creatief directeur

Hij is verantwoordelijk voor de creatie van creatieve benaderingen voor de realisatie van verschillende evenementen.

Anna, project manager

Anna, project manager

Anna houdt toezicht op alle onderhandelingen met de klant en op het proces van de uitvoering van nieuwe evenementen.

Katja Manager

Katja, manager-consultant

Katja is verantwoordelijk voor het zoeken van klanten, het tekenen van contracten, evenals de ambassadeurs van onze ideeën, doelstellingen en standpunten over de creatie en organisatie van evenementen.